kontakt

 

Čulić Elektro Centar d.o.o., društvo s ograničenom odgovornošću specijalizirano je za maloprodaju i veleprodaju elektro materijala i također za projektiranje i izradu elektro ormara za distribuciju električne energije i automatizaciju električnih pogona.
Sjedište tvrtke je u Solinu, Hektorovićeva 31

MSB: 060055089, OIB: 96434662616

Čulić Elektro Centar d.o.o. je kroz svoju povijest neprekidno razvijao svoju ponudu asortimana i broj zaposlenih, s čim je rastao i prihod. Danas, Čulić Elektro centar d.o.o. je zahvaljujući svojoj strategiji temeljenoj na specijalizaciji i konstantnim ulaganjima jedna od najuspješnijih tvrtki na prostoru Dalmacije u sferi trgovine. Tvrtka broji 36 stručno osposobljenih zaposlenih djelatnika, bilježi kontinuirani rast prihoda i stabilan položaj na tržištu.

VELEPRODAJA I MALOPRODAJA

Sve što Vam je potrebno, mi već imamo na lageru!

Na našem skladištu imamo preko 5000 artikala spremnih za isporuku odmah.

Katalozi nam služe samo da lakše i brže odaberete upravo ono što Vam je potrebno. 

Kako bi našoj suradnji dali novu dimenziju, stvorili smo i web shop koji dodatno štedi Vaše vrijeme.

SVIJET RASVJETE

U našem salonu na 600 m2 naći ćete širok raspon rasvjetnih tijela za uređenje interijera (kuća, stanova, ugostiteljskih objekata, hotela) i eksterijera (ulična rasvjeta, sportski tereni, okućnice, vrtovi).

Naš stručni tim vam je na raspolaganju za savjet u odabiru. Korištenjem specijaliziranog softvera projektirat ćemo rasvjetu vašeg prostora, a upotrebom LED svjetiljki pomoći ćemo vam uštedjeti energiju.

CJELOVITA RJEŠENJA

Obratite nam se trebate li pomoć radi uštede energije, automatizacije pogona, fotonaponske elektrane, izrade elektro razvodnih ormara ili instalacije pametne kuće.

Uz korištenje opreme vrhunskih svjetskih proizvođača naš stručni tim razradit će cjelovito rješenje za Vaše zahtjeve.

POMAŽEMO VAM U ODABIRU

Kod nas ne možete pogriješiti!

Posjetite naš prodajni salon koji će Vam dočarati sve prednosti elektro opreme i rasvjetnih tijela koje Vam nudimo.

Naše stručno i ljubazno osoblje pružit će Vam sve potrebne informacije kako bih ste mogli izabrati najbolje rješenje za Vaše potrebe.

Ul. Petra Hektorovića 31, 21210, Solin